Івано-Франківщина: відбувся одноденний виїзний тематичний семінар «Застосування правових механізмів запобігання і протидії корупції у державних органах та в органах місцевого самоврядування» в Снятинській РДА

Івано-Франківщина: відбувся одноденний виїзний тематичний семінар «Застосування правових механізмів запобігання і протидії корупції у державних органах та в органах місцевого самоврядування» в Снятинській РДА

24.05.13 15:27 0 914
У Снятині відбувся одноденний виїзний тематичний семінар «Застосування правових механізмів запобігання і протидії корупції у державних органах та в органах місцевого самоврядування» за участю заступника директора Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Любомира Бойчука, провідного спеціаліста - юрисконсульта управління Державної пенітенціарної служби України і Івано-Франківській області, підполковника міліції Василя Луцишина та заступника керівника апарату, начальника організаційного відділу апарату РДА Ігоря Королька.

В семінарі взяли участь працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, зокрема: державної податкової інспекції в Снятинському районі, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації, служби у справах дітей райдержадміністрації, управління соціального захисту населення РДА.

На порядку денному розглянуто питання:

- Законодавство у сфері запобігання і протидії корупції. Обмеження, спрямовані на запобігання і протидії корупції. Відповідальність за корупційні правопорушення.

- Перевірка і контроль, спрямовані на запобігання і протидію корупції. Порядок проведення спеціального розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

- Впровадження етичних стандартів на державній службі, службі в органах місцевого самоврядування.

- Роль громадськості у заходах щодо запобігання та протидії корупції.

По завершенні виступів та підведенні підсумків семінару вручено сертифікати всім учасникам семінару.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: ...
Наступна новина: На Львівщині переваги ...

КОМЕНТАРІ