В Тернополі юристи міськради безкоштовно консультують громадян

В Тернополі юристи міськради безкоштовно консультують громадян

24.05.13 11:41 0 910
Безкоштовні юридичні консультації у міській раді може отримати кожен тернополянин. Згідно з розпорядженням міського голови працівники управління правового забезпечення здійснюють особистий прийом громадян у фойє міськради з понеділка по четвер з 16-00 до 18-00. Так за 2012 рік розглянуто близько 2889 різного роду звернень, що надходять від фізичних та юридичних осіб, надано 360 роз’яснень та консультацій.

Згідно розпорядження міського голови від 18.04.2012р. №130 «Про запровадження телефонної лінії з питань запобігання та протидії корупції», працівники управління проводять забезпечення ведення обліку дзвінків.

Ще одним напрямком роботи юристів міськради є участь в діяльності Тернопільської міської координаційно-методичної ради з правової освіти населення. При управлінні працює громадська правова приймальна, основним завданням якої є правова освіта населення та надання правової допомоги незахищеним верствам населення. Дана робота полягає у наданні консультацій населенню, підготовці певних документів для звернення в судові та інші органи, публікація в пресі правової інформації. У роботі громадської приймальні беруть участь працівники міського відділу юстиції, Тернопільського міськрайонного суду, юридичного інституту Тернопільського економічного університету.

Систематичною є участь у роботі опікунської ради та участь у роботі різного роду комісій, комітетів, робочих груп, що створюються у міській раді тощо.

Звіт про роботу управління правового забезпечення міськради за 2012 рік (додається)

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: На Рівненщині землю для ...

КОМЕНТАРІ