Обласна влада працює над вирішення проблемних питань діяльності Тернопільської філії ДП «Укрветсанзавод»

Обласна влада працює над вирішення проблемних питань діяльності Тернопільської філії ДП «Укрветсанзавод»

24.05.13 09:52 0 1111
Стан справ у Тернопільській філії державного підприємства «Укрветсанзавод» був предметом розгляду членів державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, засідання якої провів заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський.

Присутні заслухали інформацію директора Тернопільської філії ДП «Укрветсанзавод» Петра Кндріта, представників головного управління агропромислового розвитку ОДА, санітарно-епідемічної станції, управління ветеринарної медицини.

Зокрема було зазначено, що дане підприємство, через фінансову проблему в даний час практично не працює. Водночас потребує переробки наявна на території заводу сировина.

Звертаючись до присутніх Юрій Желіховський наголосив на важливості виіршення цього питання та пошуку шляхів для розв’язання ситуації, яка склалася на підприємстві.

На його думку, наразі слід припинити завіз на ветсанзавод сировини та звернутися листом до Мінагрополітики та продовольства України щодо виділення коштів для погашення заборгованості, проведення ремонту та відновлення роботи Тернопільської філії ДП «Укрветсанзавод».

Цю пропозицію було підтримано учасниками засідання.

До кінця тижня буде розроблено детальний план заходів, які необхідно виконати на підприємстві та здійснено розрахунки необхідних коштів для проведення даних робіт.

Також комісія вирішила звернутись з листом до Тернопільської обласної державної адміністрації щодо виділення з резервного фонду коштів для поточного ремонту підприємства.

Головному управлінню ветеринарної медицини в Тернопільській області дано доручення посилити державний інспекторський контроль та нагляд за дотриманням вимог чинного законодавства на Тернопільській філії ДП «Укрветсанзавод».

Про стан утилізації загиблих тварин та відходів м’ясопереробної галузі в Тернопільській філії державного підприємства „Укрветсанзавод” йшлося й на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач.

Комісія доручила ТФ ДП „Укрветсанзавод” спільно з департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації, Головним управлінням ветеринарної медицини, іншими заінтересованими структурами здійснити необхідні заходи щодо розроблення та затвердження проектно-кошторисної документації по реконструкції та розвитку ТФ ДП „Укрветсанзавод” за рахунок фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, інших джерел.

ПАТ по газопостачанню та газифікації „Тернопільгаз” в терміновому порядку доручено вирішити питання щодо відновлення газопостачання Тернопільській філії державного підприємства „Укрветсанзавод”.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: Олег Панькевич: "Для ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ