На Закарпатті фахівцями Чопської митниці Міндоходів незадекларований імпортний вантаж вилучено

На Закарпатті фахівцями Чопської митниці Міндоходів незадекларований імпортний вантаж вилучено

24.05.13 14:13 0 1106
Недостовірні дані щодо значної кількості товару загальною вартістю майже 145 тисяч гривень виявили на митному посту «Тиса» під час оформлення вантажу із Угорщини в режимі «імпорт».

Згідно товаросупровідних документів із Лондона на адресу однієї з дніпропетровських фірм вантажівкою марки «Мерседес-Бенц» направлявся консолідований вантаж – «причіпний змішувач (міксера), кормороздавальники в розібраному вигляді, пластик та стікери», вартістю 12 882 доларів США. І хоча транспортний засіб надійшов до митного поста зі справним митним забезпеченням угорської митниці, інспектори оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушенням митних правил вирішили ретельно оглянути та перевірити вантаж. Після його повного вивантаження встановлено, що частина товарів взагалі не заявлена у товаросупровідних документах. У напівпричепі знайдено інший пакувальний лист із переліком переміщуваного товару, який повністю відповідав фактичному.

Як пояснив український водій, під час завантаження він не перевіряв вміст коробок і не рахував кількість товару. Працівники Чопської митниці Міндоходів з’ясували, що оформленням документів та відправкою товару займався уповноважений фірми відправника – 41-річний громадянин Словенії.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі презентували ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ