Луцьк: місто розпочинає підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років

Луцьк: місто розпочинає підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років

25.05.13 10:58 0 896
Під час засідання виконавчого комітету було затверджено заходи з підготовки підприємств, установ та організацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Заступник директора департаменту житлово-комунального господарства з питань розвитку ОСББ та експлуатації житлового фонду Надія Коленда розповіла, що були зібрані пропозиції від житлово-комунальних підприємств, ДКП «Луцьктепло», КП «Луцькводоканал», Луцького підприємства електротранспорту, КП «Луцьке електротехнічне підприємство Луцьксвітло», ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», Луцького спецкомбінату комунально-побутового обслуговування, управлінь культури, освіти, охорони здоров’я, ВАТ «Волиньгаз» - усіх структур, які причетні до життєдіяльності міста в осінньо-зимовий період.

Зокрема, за її словами, усі ці роботи будуть виконанні за власні кошти підприємств та установ.

Надія Коленда наголосила, що у місті є проблеми з мережами. Вони дуже зношені, а тому ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцькводоканал» власними силами намагатимуться частково їх замінити. Крім того, цьогоріч планується зупинити роботу підвальних котелень у будинках на проспекті Волі.

Усі ремонтні та підготовчі роботи заплановано завершити на початку осені, аби нормально розпочати новий опалювальний сезон.

Міський голова Микола Романюк звернувся до керівників ЖКП, комунальних установ, організацій, аби вони звернули увагу на впровадження енергозберігаючих заходів. Зокрема, під час підготовки житлових будинків до осінньо-зимового періоду необхідно засклити усі вікна, відремонтувати чи замінити двері у під’їздах, підвалах, на горищах, адже саме через це йде велика втрата тепла.

Микола Романюк наголосив, що підготовка до роботи у осінньо-зимовий період 2013-2014 років має бути проведена на належному рівні, щоб лучани почували себе комфортно за будь-яких погодних умов.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ