25 травня, о 10 год. в Луцьку розпочнеться обласний фестиваль художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів

25 травня, о 10 год. в Луцьку розпочнеться обласний фестиваль художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів

25.05.13 12:59 0 835
25 травня, о 10 год. на Театральному майдані міста Луцьк розпочнеться обласний фестиваль художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Фестиваль проводиться щорічно, на ньому учнівська молодь презентує свою творчість в різних жанрах.

Головна мета фестивалю - пошук обдарованої учнівської молоді, сприяння в реалізації їх творчих задумів; популяризація своєрідності народної культури, відродження місцевих традицій та народного мистецтва.

На фестивалі підбиваються підсумки роботи за 2012-2013 навчальний рік. Загалом за цей період на розсуд журі було представлено 700 номерів художньої самодіяльності, в яких взяли участь понад 10 тисяч молоді.

У рамках програми фестивалю - марш-парад та огляд конкурс духових оркестрів, в якому візьмуть участь 15 колективів, а це - понад 500 учасників.

Зокрема, урочисте відкриття фестивалю відбудеться о 10:30 год., після чого - огляд виставки-продажу виробів декоративно-ужиткового мистецтва.

Завершиться захід гала-концертом у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка, який триватиме з 13:30 до 16:00 год. 30 кращих учнівських колективів шкіл та позашкільних закладів презентують свою творчість. Переможці отримають відзнаки.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Махніцький вимагає ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ