У Луцькому замку знову джаз

У Луцькому замку знову джаз

25.05.13 12:17 0 870
Вдев’яте стартував Міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги 2013».

Метою фестивалю є ілюстрація актуальних напрямків світового фестивального руху та перенесення кращих його традицій в Україну, створення української фестивальної культури.

Організаторами фестивалю є Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання» та Благодійний фонд «Співдружність-Волинь». Захід відбувався за підтримки Луцької міської ради та під патронатом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку.

Участь у відкритті свята вишуканої музики взяли Луцький міський голова Микола Романюк та Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи, президент Луцького джаз-клубу Олег Баковський.

Микола Романюк подякував любителям джазу, які, не зважаючи на дощову погоду, завітали у Луцький замок, аби насолодитися прекрасною музикою. За його словами, ці люди є справжніми поціновувачами джазу. «Я не є великим знавцем музики, але мені джаз подобається. Це дуже добре, що ми маємо можливість уже не перший рік слухати різних виконавців. Кожен з них демонструє нові композиції, цікаві інтерпретації, яких ніхто ще не чув», – додав він.

Міський голова подякував організаторам та колективам, які завітали на фестиваль та побажав відвідувачам гарного відпочинку.

Гостей фестивалю розважають польський гурт Tomek Grochot Electric Machine, колективи з міста Києва Етно-ф’южн проект «ДомРа» та «VA Project», а також Тарас Баковський і Rainbow Trio.

У кінці на всіх чекатиме джем-сейшен.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться VII ...
Наступна новина: Тернопільщина: начальник ...

КОМЕНТАРІ