На Івано-Франківщині в Калуші відкрилася виставка робіт художниці Тетяни Чаборик

На Івано-Франківщині в Калуші відкрилася виставка робіт художниці Тетяни Чаборик

25.05.13 13:54 0 932
23 травня в Калуші відкрилася виставка робіт художниці Тетяни Чаборик. Художниця - відома у Калуші, однак значна частина її творчого доробку перебуває за кордоном, у приватних колекціях, навіть - у консульствах, бо колись Тетяна Чаборик працювала портретистом у консульстві у В’єтнамі.

Тематика художниці найрізноманітніша: від портретів до натюрмортів, від світу квітів та дерев до пластики жіночих образів.Особливістю Тетяни Чаборик є її багатогранність: монументальне та станкове малярство, проект - ескізи інтер’єрів, панно, поліграфія, книжкова ілюстрація, розпис на тканині та склі, рекламна продукція,декоративно-прикладна творчість - такий широкий спектр діяльності мисткині.

Виставка Тетяни Чаборикдалеко не перша і - не найбільш чисельна. Проте, це - виставка, на якій можна відпочити. Адже те, що зображене на полотнах сприймається відразу, і відразу - правильно: море барв, квіти, метелики і жіночі силуети. Художниця принесла усе, що вмістилося на 265 квадратних метрах виставкової зали у Калуші.

Переважна більшість покупців робіт Тетяни Чаборик - європейці й іноземці загалом. Тому художниця за своїми роботами встигла помандрувати кількома країнами: Польща і Сербія, Мексика й Індія. Ще одним великих творчим захопленням Тетяни Чаборик є портрети. Їх, каже художниця, малювала дуже багато.

Виставка триватиме близько місяця. Організатори й авторка запрошують до перегляду усіх охочих.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Головко: ...
Наступна новина: На Львівщині на ...

КОМЕНТАРІ