Івано-Франківщина: за минулу добу в області виникло 4 пожежі, 1 людина загинула

Івано-Франківщина: за минулу добу в області виникло 4 пожежі, 1 людина загинула

25.05.13 08:06 0 873
23 травня о 22:20 год. в місті Івано-Франківську по вулиці Слави Стецько виникла пожежа в житловій квартирі. Вогнем було знищено ліжко та речі домашнього вжитку. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого 74-річного мешканця квартири. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння з боку загиблого.

23 травня о 07:03 год. в селі Блюдники Галицького району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем було пошкоджено стіну будівлі на площі 10 м.кв, опалювальну піч, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

23 травня о 13:40 год. в місті Івано-Франківську по вулиці Тролейбусна виникла пожежа в кладовій житлової квартири на 4-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем було знищено двері кладової, речі домашнього вжитку та пошкоджено приміщення квартири. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в коридорі квартири.

24 травня о 03:06 год. в місті Івано-Франківську по вулиці Федьковича виникла пожежа двох легкових автомобілів «Фіат» та «БМВ». Вогнем було знищено моторний відсік автомобіля «Фіат» та пошкоджено задню частину автомобіля «БМВ». Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в автомобілі «Фіат». Попередня причина пожежі - занесення джерела вогню сторонньою особою.

Загалом з початку поточного року на території області виникло 666 пожеж, у вогні загинуло 30 осіб, з них 2 – діти.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розпочато кадрове ...
Наступна новина: Волинська область: під час ...

КОМЕНТАРІ