Побачила світ книга «Національні лідери України»

Побачила світ книга «Національні лідери України»

25.05.13 15:10 0 1099
Українська конфедерація журналістів спільно з департаментом соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України, Громадською радою при Міноборони видала книгу (четверте видання) «Національні лідери України» з серії «Золотий фонд нації».

Презентація книги, присвяченої річниці Перемоги у ВВВ, відбулася у Києві 14 травня. Головний редактор видавничого проекту - уродженка Косівщини Дарія Васильчук.

Від Івано-Франківщини у книзі «Національні лідери України» - розповідь про ветеранів ВВВ Івана Жукова, Сергія Рукшина, Євгена Буцика, Івана Савіна, Бориса Телячого, Олександра Северянова та Володимира Ільїна. У передмові - вітання голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка, де є такі слова: «Гідне вшанування ветеранів ВВВ, увічнення пам’яті про полеглих у боротьбі з фашистськими загарбниками та про жертви нацизму є пріоритетними у військово-патріотичній роботі з молоддю Прикарпаття… І скільки б не переписували, не переінакшували історію, ніяка сила не затьмарить слави Великої Перемоги, не викреслить вдячності з людської пам’яті».

Голова ОДА Михайло Вишиванюк нагороджений Грамотою як учасник Всеукраїнської програми «Золотий фонд нації. Національні лідери України» до дня Великої Перемоги 9 травня.

Дипломами за підписом Міністра оборони України Павла Лєбєдєва та голови Комітету ВРУ Петра Цибенка нагороджені згадані ветерани ВВВ, учасники Всеукраїнського проекту «Золотий фонд нації. Національні лідери України».

Крім друкованого видання є електронна версія книги.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині рятувальники ...
Наступна новина: Житомирщина долучається до ...

КОМЕНТАРІ