Депутати Івано-Франківської міської ради привітали школярів зі святом Останнього дзвоника

Депутати Івано-Франківської міської ради привітали школярів зі святом Останнього дзвоника

25.05.13 14:31 0 969
24 травня 2013 року Івано-Франківські школярі зібралися на урочисту лінійку з нагоди Останнього дзвоника. На урочисту подію до навчальних закладів традиційно завітали депутати міської ради фракції ВО «Свобода»

Вже стало доброю традицією для місцевих націоналістів вітати учнів, батьків та вчителів з важливою подією в шкільному житті – святом Останнього дзвоника. Звичайно, не обійшлися без подарунків цього дня.

Так, обранці з нагоди свята дарували комп’ютерну техніку, спортінвентар, парти, стільці та інше шкільне приладдя.

Незважаючи на дощову погоду, на обличчях учнів та вчителів була світла та сонячна посмішка, бо в житті кожного з них Останній дзвоник – це важлива подія.

Розділила хвилюючу мить з випускниками ЗОШ №25 і голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту Оксана Савчук. Варто зауважити, що Оксана Савчук і сама випускниця цієї школи. Депутат привітала учнів, вчителів та батьків зі знаковим днем та побажала подальших успіхів, впевненості в своїх силах та здійснення всього задуманого.

«Свято Останнього дзвоника, мабуть, найулюбленіше для учнів, адже це початок відпочинку, літа, нових вражень та приход. Але особливим цей день передусім є для одинадцяти - та першокласників. Випускники офіційно прощаються зі школою, уроками, але ви ніколи не повинні прощатися з вчителями та один з одним. Бо попри усі життєві перипетії, завжди варто знаходити час аби повернутися туди, де минули найкращі миті життя. А ви, випускники першого класу, вже можете сміливо гордитися успішним завершенням першого шкільного року. Впевнена, що для усіх вас цей рік став по-своєму незабутнім та цікавим. Тож нехай й надалі усе вдасться! Гарного веселого літа та нових сил на черговому етапі вашого життя!», - побажала школярам колишня випускниця. Окрім того, ЗОШ № 25 цього року святкує своє 20-тиліття. Тож приємним подарунком для педагогів, учнів та батьків стане ремонт санвузлів, ініційований Оксаною Савчук.

Секретар Івано-Франківської міської ради, свободівець, Микола Вітенко привітав учнів ЗОШ № 19. Він побажав правильного вибору випускникам, вдячності та натхнення вчителям і гордості за своїх дітей батькам. « ви стоїте перед вибором, від якого залежатиме ваше майбутнє. Часом цей вибір нелегкий, але пам’ятайте, що кожен із вас – це майбутнє всієї України. Тож гідно і достойно оберіть життєву стежину, і нехай у цьому виборі вас супроводжує успіх, батьківська підтримка та набуті у школі знання!», - побажав секретар. А для успішного нового навчального року подарував для школи ноутбук.

Голова фракції ВО «Свобода» в міській раді Роман Онуфріїв завітав одразу до двох шкіл: Угорницької та Микитинецької. Учням та педагогам Угорницької ЗОШ Роман Онуфріїв повідомив приємну новину. З його ініціативи у школі капітально відремонтують спортивний зал. Така новина стала справжньою приємною несподіванкою для учнів та вчителів.

Микитинецька школа отримала від депутата газонокосарку. Роман Онуфріїв подякував усім вчителям за безмежну працю та побажав натхнення на подальші звершення. «Для кожного вчителя найкращим подарунком стають результати їхніх учнів. Тож нехай ви будете засипані приємними подарунками, а ваші серця переповнюються радістю та гордістю за вихованців!», - побажав депутат.

Депутат Роман Харук завітав до школярів ЗШС №6 та вручив мультимедійний центр.

 

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині вогнеборці ...
Наступна новина: Тернопіль: сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ