Вадим Гураль привітав школярів Львівської лінгвістичної гімназії із святом Останнього дзвоника

Вадим Гураль привітав школярів Львівської лінгвістичної гімназії із святом Останнього дзвоника

25.05.13 16:50 0 1076
24 травня, з нагоди святкування Дня останнього дзвоника заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль від імені голови Львівської ОДА привітав школярів та педагогів  Львівської лінгвістичної гімназії із закінченням навчального року.

У вітальному слові Вадим Гураль зазначив, що останній дзвоник – урочистий день у житті кожного школяра, це підсумок навчального року, подія державного значення.

«Здорові, інтелектуально розвинуті й духовно багаті діти – наша гордість. Для нас важлива Ваша небайдужість до історії рідного краю, до людей, завдяки яким живете у вільній незалежній країні. Тож хай і надалі множаться успіхи і наставників, і учнів закладу», – зазначив  Вадим Гураль і додав, що обов’язок влади – забезпечити можливість здобуття якісної освіти з метою формування потужного потенціалу суспільства.

Також він побажав усім школярам відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення і щастя.

«Нехай Вам завжди всміхається доля, а в усіх Ваших починаннях хай  будуть супутниками успіх і удача!», – сказав В.Гураль.

Довідка:

Львівська лінгвістична гімназія – загальноосвітній навчальний заклад ІІ – ІІІ рівня. Заснована  як гімназія сестер Василіянок у 1906 році. Із 1 грудня 2006 року – Львівська лінгвістична гімназія.

Гімназія забезпечує повний середній рівень освіти з предметів інваріантної складової навчального плану, поглиблене вивчення англійської мови, другої іноземної мови – німецької, третьої іноземної мови (за вибором) – французької, грецької, італійської, польської, російської, чеської.

У  гімназії працює 105 педагогічних працівників. Крім того, в гімназії працює 25 осіб допоміжнього та обслуговуючого персоналу. У 2012-2013 навчальному році в гімназії функціонує 29 класів, у яких навчається 858 учнів.

Найвідомішими випускниками гімназії (ССЗШ № 4) є Григорій Явлінський, Мирон Маркевич, Маркіян Лубківський, Святослав Вакарчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ