На Львівщині жовківські свободівці нагородили призерів конкурсу патріотичної поезії

На Львівщині жовківські свободівці нагородили призерів конкурсу патріотичної поезії

25.05.13 15:50 0 878
У рамках відзначення річниці перенесення праху Тараса Шевченка та перепоховання його на Канівській горі у Жовківському районному відділі освіти підбили підсумки ІІ завершального етапу районного конкурсу поезії "Іду до тебе я, Тарасе…", в якому в номінаціях "Читці" і "Поети" змагались учні 8–11 класів та школярі початкових 3-4 класів. Цей конкурс став традиційним і проходить уже 13 років поспіль. І вже третій рік до нагородження обдарованих дітей Жовківщини долучається районна організація ВО "Свобода". Талановитих декламаторів патріотичної поезії та юних авторів власних віршів націоналісти нагородили пам'ятними призами та грамотами від ВО "Свобода".

Привітала переможців свободівка Марія Іванець, помічник-консультант депутата Львівської обласної ради Володимира Тістика. "Ми живемо у непростий час, ? зазначила вона. – Час, коли на нашій рідній землі панує окупант, який вперто прагне знищити українську націю, споганивши нашу освіту, сплюндрувавши нашу історію і відібравши у нас рідну мову. Та якщо ми виконаємо Тарасів заповіт – "в своїй хаті своя й правда, і сила, і воля", то впевнена, разом ми утвердимо суверенітет Української держави і досягнемо небаченого розвою української нації".

Нагадаємо, Жовківська районна організація ВО "Свобода" тісно співпрацює з районним відділом освіти і повсякчас долучається до відзначення та заохочення обдарованих дітей.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ