У Львові відбувся фестиваль «Повір у себе»

У Львові відбувся фестиваль «Повір у себе»

25.05.13 13:44 0 890
22 травня 2013 року відбувся  23 обласний фестиваль для творчо обдарованих дітей з функціональними обмеженнями “Повір у себе ”, організований Львівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з ЛОДО „Галицьке коло”.

Даний захід проведено з метою створення умов для реалізації творчого потенціалу талановитих дітей з функціональними обмеженнями, привернення уваги державних, громадських організацій до проблем творчо обдарованих дітей з функціональними обмеженнями, допомога їх адаптації в суспільстві.

На заході були презентовані  творчі роботи  дітей, також діти демонстрували свої танцювальні, пісенні  здібності, декламували вірші. Вкінці  заходу всі  діти були нагороджені  почесними грамотами.

Зазначимо, участь у фестивалі взяли  100 дітей з функціональними обмеженнями з Городоцького, Жидачівського, Жовківського, Золочівського, Кам’янка-Бузького, Миколаївського, Мостиського, Перемишлянського, Пустомитівського, Самбірського, Яворівського районів Львівської області та з міста Львова.

Довідка:

Даний захід щорічно проводиться Львівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою допомогти дітям з особливими потребами повірити в свої сили та можливості.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Романюк привітав ...
Наступна новина: Михайло Головко: ...

КОМЕНТАРІ