Чернігівська область: інформація про події, пов'язані з підтопленням населених пунктів та території області

Чернігівська область: інформація про події, пов'язані з підтопленням населених пунктів та території області

25.05.13 13:04 0 841
Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтоплено 6 вулиць та провулків у смт Радуль Ріпкинського району, ділянку довжиною 5 м по вулиці Набережна в с. Мньов Чернігівського району. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів та автомобілів підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води у р. Десна залишається підтопленою ділянка довжиною 25 м по вулиці Садова в с. Якличі Чернігівського району.

Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро залишається ускладненим транспортне сполучення з с. Кукари Ріпкинського району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Сож залишається ускладненим транспортне сполучення з с. Суслівка та с. Плехтіївка

Ріпкинського району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Бирине, Прокопівка, Підгірне Новгород-Сіверського району. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна залишається припиненим паромне сполучення між районним центром та селами Синютин, Пекарів, Кнути, Костирів Сосницького району. Сполучення здійснюється через Коропський район. Також залишається порушеним пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Велике Устя, Долинське, Бутівка, Польове, Бондарівка, Мала Бондарівка та Стара Бутівка Сосницького району. Сполучення здійснюється через Борзнянський район. Залишається порушеним транспортне сполучення з с. Гапишківка Сосницького району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Червоні Луки Менського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з селами Ворона та с. Березівка Борзнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 25 травня, о 10 год. в ...
Наступна новина: Депутати-свободівці ...

КОМЕНТАРІ