У школах Чернігова прозвучав Останній дзвоник

У школах Чернігова прозвучав Останній дзвоник

25.05.13 14:05 0 869
У школах Чернігова традиційно пройшло свято Останнього дзвоника.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов відвідав урочисту лінійку в ліцеї №15. Вітаючи випускників, педагогічний колектив та батьків, він зазначив, що сучасні молоді люди отримують якісні знання, є конкурентоспроможними та амбітними. Невипадково серед випускників шкіл Чернігова 94% учнів зареєструвалися на участь у ЗНО, а це означає, що всі вони хочуть здобути вищу освіту.

Міський голова також поділився враженнями від свого свята Останнього дзвоника, адже цього року виповнилося 35 років, як він та його однокласники закінчили школу. О. Соколов побажав одинадцятикласникам високих творчих ідей і високих досягнень, а ще з гордістю нести по життю звання випускника ліцею №15.

Директор ліцею Олена Жовтопляс у своєму виступі зазначила, що рік був знаковим для навчального закладу, адже виповнилося 50 років із часу його відкриття. Крім того, ліцей №15 увійшов до переліку 50-ти найкращих шкіл України, що обрані з-поміж 12-ти тисяч. "шні випускники запам'ятаються педколективу, адже ви розумні, мудрі, добрі і звичайно, перспективні", - підкреслила директор ліцею.

По завершенню урочистостей О. Соколов ознайомився з роботою новітнього обладнання, поставленого у ліцей у рамках Національного проекту "Відкритий світ". Зокрема, вчителі та учні навчального закладу отримали сучасні смарт-дошки і магнітні дошки, ноутбуки і планшети. Педагоги ліцею також можуть використовувати у навчальному процесі мережу Інтернет, оскільки майже скрізь у приміщенні ліцею підключено Wi-Fi.

"Ми робимо новий крок у майбутнє і забезпечення якісної освіти", - зробив висновок міський голова.

Всього у Чернігові 2012-2013 навчальний рік завершили 24,5 тис. школярів. Випускниками стали 2050 учнів. Цього року претендують на нагородження золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні" 93 випускники, а на нагородження срібними медалями "За досягнення у навчанні" – 25 учнів.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині на ...
Наступна новина: На Рівненщині запрацював ...

КОМЕНТАРІ