На Рівненщині рятувальники взяли участь в урочистостях, присвячених останньому дзвонику

На Рівненщині рятувальники взяли участь в урочистостях, присвячених останньому дзвонику

25.05.13 10:09 0 849
У випускників школи розпочнеться новий етап у житті, а дітей молодшого віку чекають довгоочікувані літні канікули. Тому щоб під час відпочинку з дітлахами не сталося біди, 24 травня рятувальники Рівненщини за дорученням начальника Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій полковника служби цивільного захисту Володимира Оглоблі на урочистій лінійці у кожному районі області ще раз нагадали школярам про важливість дотримання основних правил безпечної життєдіяльності. Працівники ДСНС роз'яснили юним громадянам про те, як треба поводитися з вогнем, водою, газом, де необхідно кататися на роликах і велосипедах, необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті та під час відвідування лісових масивів.

Також вже традиційно працівники Головного управління ДСНС прийняли участь у святковому дійстві присвяченому останньому дзвонику, підшефної Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи, яку рятувальники не тільки відвідують у свята, а ще і протягом року надають необхідну допомогу.

На урочистій лінійці школярів привітав начальник відділу ГУ ДСНС Рівненщини підполковник служби цивільного захисту Роман Пелех.

- Шановні діти, у Вас урочистий й хвилюючий день. Ви прощаєтесь зі школою й востаннє саме для вас пролунає шкільних дзвінок. Нехай Ваше доросле життя буде успішним, а головне – безпечним. А для цього слід завжди бути обережним і дотримуватися правил безпеки. Адже в наш час небезпека чатує на кожному кроці: вдома – коли працюють електропобутові прилади та є вільний доступ до сірників та запальничок, вибухонебезпечних предметів, хімічних речовин. На вулиці – в умовах стрімкого потоку транспорту. Під час відпочинку – у лісі, горах, біля водоймищ.

Разом з тим, користуючись нагодою, Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненської області вітає школярів, педагогів та батьків із закінченням навчального року. В цей урочистий день хочеться побажати всім міцного здоров'я, успіхів у всіх справах і приємний емоцій. Нехай «останній» шкільний дзвінок для випускників відкриє нову велику і щасливу главу в їхньому житті. Бажаємо всім гарного святкового дня, закликаємо дотримуватися правил безпечної поведінки, аби ніщо не затьмарило свято.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ