На Рівненщині рятувальники провели спільні тактико-спеціальні навчання з особовим складом об’єктової добровільної пожежної дружини Городищенської виправної колонії

На Рівненщині рятувальники провели спільні тактико-спеціальні навчання з особовим складом об’єктової добровільної пожежної дружини Городищенської виправної колонії

25.05.13 13:28 0 971
З метою забезпечення належної взаємодії між Головним управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області та установами Управління Державної пенітенціарної служби 24 травня на базі Городищенської виправної колонії №96 були проведені спільні тактико-спеціальні навчання з підрозділами Служби порятунку «101» та особовим складом об’єктової добровільної пожежної дружини і співробітників колонії.

За рівнем пожежної безпеки Городищенська виправна колонія відноситься до об’єкту з масовим перебуванням людей та займає значну територію і у випадку надзвичайної ситуації виникає серйозна загроза життю і здоров’ю засуджених та персоналу.

За умовами навчань внаслідок необережного поводження з вогнем в одній із камер трапилася пожежа. Співробітниками колонії негайно було здійснено евакуацію засуджених та матеріальних цінностей в безпечне місце, а особовим складом ДПД проведено бойове розгортання та гасіння умовної пожежі. Тим часом оперативний черговий по спецустанові швидко викликав на допомогу рятувальний підрозділ ДСНС. Вогнеборці, що прибули на місце виклику, одразу врятували одну людину, що опинилася у димовій пастці. Ланка газодимозахисників в апаратах захисту органів дихання та зору ліквідувала загорання вже безпосередньо в приміщенні камери. Керівництвом навчань було зазначено, що поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані в повному обсязі, а спільні дії персоналу установи області та рятувальників Держслужби по ліквідації пожежі отримали високу оцінку.

ГУ ДСНС у Рівненській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ