У Тернополі стартував студентський фестиваль «StudFest 2013»

У Тернополі стартував студентський фестиваль «StudFest 2013»

25.05.13 08:42 0 890
24 травня у Тернополі розпочався перший в Україні студентський фестиваль «StudFest 2013». Протягом трьох днів вищі навчальні заклади Тернополя, Львова та Рівного змагатимуться за кубок Студентської столиці, встановлять два рекорди України – «Найдовша шпаргалка» та «Найбільше студентів в тролейбусі». Відкрив фестиваль міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Бажаю вам весело і з користю провести час у Тернополі. Зав'язати нові знайомства, розширити кругозір. Бажаю вам у спільній творчості і змаганнях знайти нові рішення і ідеї для міста, для країни, для кожного з вас особисто.

Потенціал студентської молоді величезний. Ми це розуміємо. І готові максимально підтримати ваші ідеї та ініціативи. Підтримати вас у вашому прагненні розвиватись самим і розвивати нашу країну. Ми живемо в унікальний час, коли перед кожною молодою людиною відкритий світ величезних можливостей. Сучасні технології дозволяють здійснити багато проектів, ідей і задумів, які були складними або неможливими для поколінь студентів — ваших попередників. Закликаю максимально використати шанс, який дає кожному з вас і вашому поколінню загалом сьогоднішній день, шні час, сьогоднішній фестиваль!

Тернопіль прагне бути загальноукраїнським майданчиком для молодіжних ініціатив. Ми реалізуємо проект «Тернопіль – студентська столиця України». Проект, в який ми віримо, проект, який ми любимо, проект, який має велику перспективу. Тож дякую співорганізаторам студентського фестивалю «Studfest 2013». Зичу усім вам гарного побуту в Тернополі та успішної участі у фестивалі», - зазначив очільник міста.

Нагадаємо, що спеціальний приз від міського голови Тернополя Сергія Надала – поїздку на студентський фестиваль у грузинське місто Батумі отримає двоє найактивніших студентів з команди-переможниці фестивалю. Ще один учасник фестивалю, який набере найбільше «лайків» за фото чи відео про подію також поїде у колиску Грузії.

Фестиваль проходить в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця України». Організатори: ГО «Файне місто», Тернопільська міська рада, студентський портал «Студентська столиця» (sc.te.ua).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Івано-Франківщині у ...
Наступна новина: Рівненська область: Колегія ...

КОМЕНТАРІ