Тернопіль: сергій Надал привітав школярів зі святом «Останнього дзвоника»

Тернопіль: сергій Надал привітав школярів зі святом «Останнього дзвоника»

25.05.13 14:35 0 1040
У школах Тернополя і всієї України лунають «Останні дзвоники». З цієї нагоди міський голова Тернополя Сергій Надал відвідав ЗОШ N 17 та 29. У подарунок навчальним закладам очільник міста презентував сучасні спортивні майданчики, які будуть встановлені до 1 вересня.

Звертаючись до випускників, батьків та вчителів Сергій Віталійович, зазначив:

«Завершився ще один навчальний рік. Здобуті нові перемоги, подолана нова висота. На рік мудрішими і дорослішими стали діти.

Починається пора канікул. Не дивлячись на шню дощову погоду, думки більшості школярів — про літо, про сонце, про ігри, подорожі, табори, пригоди, відпочинок від щоденних уроків і домашніх завдань. Одночасно — попереду нагода прочитати багато нових книжок, розширити світогляд, познайомитись з новими друзями, пізнати природу і навколишній світ. Щиро бажаю школярам насиченого літа, веселих і корисних канікул.

Особливо урочистим і радісним, але одночасно сумним цей день є для випускників. Не просто зберігати офіційний тон вітання мені, бо цьогорічний «Останній дзвоник» є таким днем для мене, для моєї сім'ї. Я хвилююсь як тисячі батьків у яких діти завершили шкільне дитинство і стоять на порозі дорослого життя.

Від імені всіх батьків хочу сказати слова вдячності вчителям наших дітей. Дякую за знання, за розуміння і підтримку, за мудрість і пораду. Дякую за неповторні шкільні роки, які стали частиною кожного з нас.

Вітаю цьогорічних випускників! Щиро зичу усім вам здоров'я і Божих благословінь. Рясних як травневі дощі. Попереду — сонце і тепло. Нехай у житті кожного тернопільського випускника попереду будуть нові плани і сміливі мрії, успіхи і удача. Бажаю вам наполегливості і невгамовності. Бажаю нових перемог!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ