Микола Гринчук із тернопільських "соколят" – чемпіон України з вільного бою (фрі-файт)!

Микола Гринчук із тернопільських "соколят" – чемпіон України з вільного бою (фрі-файт)!

25.05.13 09:28 0 893
Заступник голови Тернопільської обласної громадської організації "Сокіл" Микола Гринчук став чемпіоном України з фрі-файту – змішаного бойового мистецтва, українського варіанту змішаних контактних єдиноборств. Тепер він позмагається за титул на чемпіонаті світу, який відбудеться влітку у Португалії.

Загалом команда Тернопільської области з вільного бою здобула одразу дев'ять нагород чемпіонату України серед дорослих та молоді, який відбувся в Ірпені Київської области. У доробку наших бійців – п'ять золотих медалей. В одному з фіналів зійшлися одразу два наших земляки. У загальному заліку збірна Тернопілля посіла друге місце, поступившись лише полтавським фрі-файтистам.

Микола Гринчук здобув золоту нагороду у ваговій категорії до 74 кілограмів серед дорослих. У вирішальній сутичці він переміг бійця одного зі спецпідрозділів міліції. На цьому чемпіонаті Микола здобув звання "майстер спорту України".

"Це був один із найцікавіших і представницьких чемпіонатів України. Свої команди виставили 17 областей, загалом більш ніж півтори сотні бійців. У мене були доволі непрості бої, та у всіх виходив переможцем. У фіналі вже у першому раунді здолав свого суперника" – розповів переможець.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному реалізується ...
Наступна новина: Світовий банк пропонує ...

КОМЕНТАРІ