Тернопільщина: начальник Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій привітав школярів з днем «Останнього дзвоника»

Тернопільщина: начальник Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій привітав школярів з днем «Останнього дзвоника»

25.05.13 12:21 0 986
У навчальних закладах Тернопільщини, як і по всій Україні, останнім дзвінком відзначили завершення навчального року. На «Останній дзвоник» до учнів Яблунівської загальноосвітньої школи завітав начальник Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий. 35 років тому він, як стояв на подвір’ї цієї школи в рядах безтурботних випускників. І ось пройшовши нелегкий, шлях в рядах рятувальників, прибув привітати своїх земляків із черговим «Останнім дзвоником».

Разом із молодими колегами, також випускниками цієї школи, лейтенантом служби цивільного захисту Галиною Дереворіз та старшим лейтенантом Віталієм Собківим, генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий подарував «рідній школі» футбольні м’ячі а також для дітей з малозабезпечених сімей вручив путівки до польового навчально-тренувального табору «Юний-рятувальник».

Випускникам школи Євген Лукавий побажав вдало обрати життєвий шлях, щоб вони змогли якомога краще реалізувати свої таланти та потенційні можливості. А учням нагадав про те, що відпочиваючи влітку потрібно неухильно дотримуватись правил безпечної поведінки, щоб не наражати себе й оточуючих на небезпеку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: На Львівщині у Зашкові ...

КОМЕНТАРІ