Михайло Головко: "Вексель – фіговий листок "регіоналів", яким вони намагаються прикрити величезну дірку в бюджеті"

Михайло Головко: "Вексель – фіговий листок "регіоналів", яким вони намагаються прикрити величезну дірку в бюджеті"

25.05.13 13:49 0 899
Небезпека законопроєкту щодо векселів, який нібито затвердили у першому читанні на так званому "засіданні на Банковій" – фактично крах для української фінансової системи. Подібні речі ми вже проходили на початку 90-х, коли активно розвивалася вексельна система. Тоді це призвело до гіперінфляції та занепаду економіки. Нині злочинна влада "регіоналів" намагається знову запровадити подібну схему. Про це 24 травня 2013 року під час виступу у Верховній Раді України заявив народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко.

Націоналіст наголосив, що вексель – це боргове зобов'язання, фактично папірець, яким держава зобов'язується перед банківськими структурами та виконавцями послуг розраховуватися за виконану роботу.

"Це фіговий листок, яким "регіонали" хочуть прикрити велику дірку в бюджеті, яку вони створили своїм бездарним безвідповідальним владарюванням. Закон про векселя фактично зруйнує всю фінансову систему, фондовий ринок, біржі тощо. Хто ж отримає ці векселя, зважаючи на те, що нині борг із ПДВ в країні складає близько 50 мільярдів гривень, і як повертатимуть ці кошти? Запроваджується корупційна схема: підприємства, з якими держава розрахувалися векселями, зможуть їх продати наближеним до влади структурам за півціни. Тобто фактично відбудеться крадіжка майже 25 мільярдів гривень. Це колосальна сума для бюджету, що завдасть непоправної шкоди економіці.

Треба розуміти, що впровадження векселів, як і зареєстрований законопроєкт про здачу газотранспортної системи наближають катастрофу економіки та створюють небезпеку втрати державою незалежности. Фракція ВО "Свобода" у парламенті категорично засуджує ці злочинні дії влади. Ми не допустимо остаточного руйнування економіки та втрати незалежности України", – зазначив Михайло Головко.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині в ...

КОМЕНТАРІ