Антикорупційний підрозділ Міндоходів Хмельниччини позбавив відомство ще одного корупціонера

Антикорупційний підрозділ Міндоходів Хмельниччини позбавив відомство ще одного корупціонера

25.05.13 13:22 0 819
Працівники відділу внутрішньої безпеки при Головному управлінні Міндоходів у Хмельницькій області виявив у Чемеровецькому районі та притягнув до відповідальності податківця-правопорушника. Наразі суд визнав його винним у скоєнні корупційного діяння.

Так, ще в січні поточного року працівники відділу склали протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 172-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення заступником начальника Городоцької МДПІ – начальником Чемеровецького відділення., який порушив встановлені законом обмеження щодо використання службових повноважень та пов’язаних з цим можливостей. Свої повноваження щодо податкового контролю за повнотою сплати податків суб’єктів господарювання Чемеровецького району посадовець використав для отримання ним неправомірної вигоди. А саме: кілька разів замовив та отримав без оплати від місцевого підприємця дорогі чоловічі парфуми на загальну суму 826,92 грн.

Справу про вчинення корупційного правопорушення вже колишнім податківцем розглянув Чемеровецький районний суд Хмельницької області, який, визнавши його винним в отриманні неправомірної вигоди, що не перевищує 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, притягнув його до адміністративної відповідальності у вигляді сплати штрафу в сумі 850 грн. Апеляційний суд Хмельницької області, засідання якого нещодавно відбулося, залишив постанову суду першої інстанції без змін.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Буковині через пожежу в ...

КОМЕНТАРІ