У луцьких школах пролунав останній дзвінок

У луцьких школах пролунав останній дзвінок

26.05.13 14:02 0 1553
Цього дня усі – дорослі і діти стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це Свято останнього дзвоника. у школах нашого міста, як і всюди в навчальних закладах України, пролунав останній дзвоник. Для одинадцятикласників він звучав прощальною мелодією.

На традиційне Свято останнього дзвоника до Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 завітали Луцький міський голова Микола Романюк, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк та депутат міської ради Роман Романюк.

Розпочали свято із виконання Державного Гімну України, після цього настала мить урочистих промов та привітань. До своїх учнів звернувся директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Віктор Цейко. Він привітав усіх із закінченням навчального року, особливі слова вітань адресував учням дев’ятих та одинадцятих класів, які «вийшли на фінішну пряму». Побажав усім міцного здоров’я та благополуччя, гарних та цікавих літніх канікул, а випускникам – успішного проходження державної підсумкової атестації. Опісля кращим з кращих вручив подяки та грамоти.

Звернувся із словами вітань до школярів і міський голова Микола Романюк. Насамперед, він привітав випускників і побажав, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та вдосконалення. Щирі вітання адресував він батькам та найменшим учням. Особливі слова подяки звучали від міського голови педагогам школи, він подякував їм за самовіддану працю: «Ви вкладаєте нові знання, віддаючи частинку своєї душі, свого серця. Ви так багато роботе, аби діти луцьких шкіл мали можливість вчитись не тільки за шкільною програмою, а значно ширше».

«Нехай над нами завжди світить яскраве сонечко, як хай Бог береже наше місто, область та нашу державу Україну. Зі святом вас!», - завершив свій виступ міський голова Микола Романюк.

Сердечні побажання лунали цього дня на адресу винуватців свята від вчителів та їх батьків. Щирими словами, яскравими хореографічними композиціями привітали випускників учні молодших класів.

Завершилось урочисте дійство у школі № 25 традиційним прощальним вальсом та пусканням у небо повітряних кульок, як символ розлуки із шкільними роками.

Вітали луцьких школярів із закінченням навчального року і перший заступник міського голови Святослав Кравчук – у Луцькому навчально-виховному комплексі загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич – у гімназії № 21 імені Михайла Кравчука, секретар міської ради Григорій Пустовіт – у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1, керівники структурних підрозділів міської ради – в інших школах міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: У Житомирі пройшов ...
Наступна новина: На Закарпатті пожежу у ...

КОМЕНТАРІ