На Львівщині олеся Байко взяла участь у святі останнього дзвоника в Комарнівській школі

На Львівщині олеся Байко взяла участь у святі останнього дзвоника в Комарнівській школі

26.05.13 08:37 0 874
24 травня 2013 року депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олеся Байко взяла участь у святі останнього дзвоника в Комарнівській загальноосвітній школі Городоцького району. Після того, як прозвучали слова благословення від священиків, слово надали депутату Олесі Байко.

У своєму виступі вона сказала: "Дорогі наші випускники! школа для вас стала одинадцятирічною історією. Тут ви зростали, мужніли, пізнавали світ, було багато перемог і досягнень. Прошу пам'ятати її, поважати і повертатися до неї. Бо ця ваша історія наповнена вічним і цінним, в ній ви залишаєте вчителів, які роками передавали вам знання, доброту, любов, щедрість своїх сердець. У цей святковий день висловлюю щиру подяку вчителям за високе служіння такій нелегкій справі. А вам, діти, хочу побажати, аби ви були сильними, сміливими, наполегливими, гідними українцями, справжніми патріотами України. Вам вершити майбутнє нашої держави, якій як ніколи, потрібні ваші знання, розум, честь, відданість. Де б ви не були, хочу, аби ви пам'ятали, що ваші батьки, вчителі покладають на вас велику надію, ваші успіхи – це найвища нагорода для батьків і вчителів. Зичу вам добра, щасливої життєвої дороги і великих досягнень".

Члени Комарнівського осередку ВО "Свобода" депутати Городоцької районної ради Богдан Рубаха, Тарас Байко, Степан Шніцар, Анатолій Кункевич, Комарнівської міської ради Ігор Хрупчик, Михайло Терешко, Роман Рубаха, Богдан Соломон, помічник депутата районної ради Павло Ганаско, Михайло Пеленський та Олеся Байко подарували школі 10-метровий синьо-жовтий прапор, а також значки-тризуби. Під час урочистостей випускники розгорнули синьо-жовтий прапор та виголосили присягу, а золотисті тризуби вручили першокласникам. Батьки, вчителі та діти були в захопленні від нової традиції, започаткованої в школі свободівцями.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ