На Івано-Франківщині голова Тисменицької РДА Іван Росіцький привітав працівників хімічної промисловості району із професійним святом

На Івано-Франківщині голова Тисменицької РДА Іван Росіцький привітав працівників хімічної промисловості району із професійним святом

27.05.13 14:08 0 1200
З нагоди професійного свята – Дня хіміка голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Росіцький 24 травня привітав керівників та працівників підприємств хімічної промисловості у Тисменицькому районі, а саме: ПАТ «Завод ТОС «Барва» (директор Роман Кащишин), ТОВ «Падана Кемікал Компаундс» (керівник Вадим Бабій), ТОВ «Івано-Франківський шиноремонтний завод» (керівник Юрій Смахтін), нагородив працівників галузі грамотами голів Тисменицької районної державної адміністрації, Тисменицької районної ради і грошовими преміями.

«Хімічна промисловість є невід’ємною складовою економіки краю, робить істотний внесок у розвиток промисловості, сільського господарства, медицини, її в побуті використовує кожен із нас», - зазначив у вітальній промові голова Тисменицької райдержадміністрації та висловив вдячність працівникам за те, що попри непростий для економіки час, вдається зберегти потенціал цієї галузі, знаходити шляхи підвищення ефективності роботи, а відтак, вправно сплачувати заробітну плату, нарощувати надходження до бюджету. «Все це вдається завдяки вашому професіоналізму, наполегливості, відповідальності, працелюбству», - зазначив керівник Тисменицького району та побажав усім міцного здоров’я, достатку, злагоди у кожному домі, нових трудових звершень у праці на благо України.

До речі, підприємства «Падана Кемікал Компаундс» та «Завод ТОС «Барва» є одними із найбільших платників податків до бюджетів усіх рівнів.

Іван Росіцький не тільки здійснив місію нагородження, але й обговорив із очільниками підприємств питання перспективи розвитку хімічної галузі у районі.

Довідково

Своє професійне свято працівники хімічної промисловості відповідно до Указу Президента України відзначають в останню неділю травня.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Як навести порядок з ...

КОМЕНТАРІ