Луцький Центр надання адміністративних послуг повністю готовий до роботи

Луцький Центр надання адміністративних послуг повністю готовий до роботи

28.05.13 14:42 0 1071
Луцький Центр надання адміністративних послуг повністю готовий до роботи. Незабаром, по завершенню благоустрою території, відбудеться відкриття установи. Про це повідомили на сьогоднішній відеоселекторній нараді у голови облдержадміністрації.

Як поінформував директор департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Олександр Блащук, луцький ЦНАП надаватиме волинянам 196 адміністративних послуг.

Найближчим часом розпочнуть роботу ЦНАПи і в інших містах обласного значення – Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську, де вже прийняті відповідні рішення про утворення цих структур.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук особливо підкреслив на організації ефективної роботи цих установ та необхідності надання послуг у найкоротші терміни: «Все для зручності людей, усі необхідні матеріали – доступні, консультації – зрозумілі та вичерпні».

Уже розроблені інформаційні картки з переліком адмінпослуг, необхідних документів для їх отримання та алгоритмами звернень до ЦНАПів. Вони вже розміщені на сайті «Адміністративні послуги органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Волинської області»

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук у контексті обговорення поцікавився й виконанням в регіоні доручення Прем’єр-міністра України щодо організації роботи служби реєстрації майнових прав. Одним із акцентів документу є наближення служби до людей, тому, як повідомили на нараді, обласні реєстратори будуть працювати у ЦНАПах, зокрема й луцькому.

Як наголошували на нараді, більшість районних ЦНАПів теж готова до роботи на базі місцевих дозвільних центрів. «Волинь спрацювала оперативно, тому чекати встановленого законодавством терміну 1 жовтня не варто. Розпочинайте, як будете готові на 100%», - зауважив Борис Клімчук.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині Ірина Сех ...
Наступна новина: Результати Чернігівського ...

КОМЕНТАРІ