На Волині розпочалась підготовка до нового навчального року

На Волині розпочалась підготовка до нового навчального року

28.05.13 12:26 0 1355
Не встиг в суботу 25 травня в школах області пролунати останній дзвінок, як робота з підготовки освітніх закладів до нового навчального року вже розпочалась. Про це повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час оперативної наради. Він дав вказівку начальникам управління освіти і науки Олександру Хомичу, Держсанепідемслужби Наталії Янко та Державної екологічної інспекції Анатолію Гетьманчуку вести постійний моніторинг та відслідковувати етапи підготовчої роботи в школах, аби навчальні заклади вчасно та належним чином були готові першого вересня прийняти школярів за парти.

Під час обговорення освітніх питань Борис Клімчук поцікавився в Олександа Хомича, скільки на Волині працює шкіл І ступеня, де кількість учнів не перевищує десятка. «На їх більше сорока, - повідомив начальник управління освіти і науки облдержадміністрації». Він зазначив, що такі навчальні заклади ніхто не закриває і вони будуть функціонувати доти, доки батьки учнів не дадуть згоду призупинити роботу та перевести дітей в сусідні школи.

«В цьому питанні політика одна – лише дозвіл батьків, - зазначив Борис Клімчук. – Через коліно ніхто нікого ламати не буде. Але потрібно розуміти, що тих п’ять-шість дітей, що вчаться в таких школах, не мають шансів на отримання якісної освіти».

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині про ...
Наступна новина: На Львівщині для дітей з ...

КОМЕНТАРІ