За розміром заробітної плати Луцьк посідає друге місце в області

За розміром заробітної плати Луцьк посідає друге місце в області

28.05.13 15:48 0 1071
Відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у режимі відеоселектору. У її роботі взяв участь заступник міського голови Тарас Яковлев.

Першим - розглянуто питання про стан заборгованості з виплати заробітної плати в області. Особлива увага була приділена економічно активним підприємствам, на яких вчасно не виплачують заробітну плату, або виплачують нижчу за мінімальну.

Директор Луцького підприємства електротранспорту Іван Грицанчук повідомив, що на підприємстві вживаються конкретні заходи з погашення заборгованості із заробітної плати, складено графіки з виплати заробітної плати, яких намагаються дотримуватися. І якщо обласна влада допоможе вчасно отримувати держану субвенцію, до кінця року проблему буде вирішено.

Зазначалося, що за розміром заробітної плати Луцьк посідає друге місце в області.

Члени комісії також обговорили питання про відкриття в області Центрів надання адміністративних послуг. Зокрема, у містах обласного значення ЦНАПи повинні запрацювати до 1 червня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ