Збірна команда України стала переможцем XXVI Міжнародних змагань з пожежно–прикладного спорту пам’яті пожежних – героїв Чорнобиля ,

Збірна команда України стала переможцем XXVI Міжнародних змагань з пожежно–прикладного спорту пам’яті пожежних – героїв Чорнобиля ,

28.05.13 11:19 0 1305
24 травня в м. Івано-Франківську завершилися XXVI Міжнародні змагання з пожежно–прикладного спорту пам’яті пожежних – героїв Чорнобиля. За результатами змагань третє загальнокомандне місце виборола збірна команда Білорусі, друге – збірна Росії, а переможцем змагань стала збірна команда України. Радості українських спортсменів не було меж, адже вони одноголосно зізнавалися, що перемога не була легкою, що найголовніші суперники – збірні Росії та Білорусі – це сильні команди.

Серед українських спортсменів-прикладників волинянин Олександр Андрійчук, який за підсумками змагань допоміг своїй команді завоювати золоті медалі на XXVI Міжнародному Меморіалі Пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля.

Тренер українських спортсменів Ігор Безкровний задоволений своїми спортсменами та здобутою перемогою. Але підкреслює, що зупинятися на досягнутому команда не збирається, адже участь у цих змаганнях – це важливий етап підготовки до Чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту, який відбудеться цього року у жовтні. І там, звичайно, треба виступити якнайкраще і поборотися за медалі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Валентин Хоптян провів ...

КОМЕНТАРІ