Відбулася презентація проектів програми Європейського Союзу з підтримки регіонального розвитку України

Відбулася презентація проектів програми Європейського Союзу з підтримки регіонального розвитку України

28.05.13 14:31 0 1035
В облдержадміністрації презентовано конкурс проектів нової програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку України». На фінансування проектів, які будуть відібрані за результатами конкурсу, Європейський Союз виділить 25 млн. євро.

Співробітники Представництва ЄС в Україні та експерти проекту ознайомили учасників з програмою «Підтримка політики регіонального розвитку України», розповіли про умови подання заявок на участь у конкурсі проектів, представили кращі практики та успішні проекти регіонального розвитку, надали відповіді на питання учасників зустрічі.

«Це нова програма, яка запрацювала на початку року, - зазначив журналістам керівник Представництва ЄС в Україні Домінік Папенхайм. – Конкурс відкритий для всіх областей України. Ми обиратимемо найкращі проекти. У першому конкурсі передбачаємо шість-сім проектів, пов’язаних з пріоритетами регіонів». При цьому, за словами Домініка Папенхайма, важливе співфінансування місцевих бюджетів (10-20%), приватного бізнесу.

В інформаційному заході взяли участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, вищих навчальних закладів Івано-Франківської та Чернівецької областей. Отримана ними інформація є важливим інструментом для кваліфікованої підготовки проектів, спрямованих на вирішення проблем регіонального розвитку.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура розпочала ...

КОМЕНТАРІ