На Івано-Франківщині на колегії ОДА прозвітували про минулий опалювальний сезон та підготовку до наступного

На Івано-Франківщині на колегії ОДА прозвітували про минулий опалювальний сезон та підготовку до наступного

28.05.13 16:36 0 1048
Хвилиною мовчання на вшанування пам’яті Владики Коломийсько-Чернівецької Єпархії УГКЦ Преосвященного Кир Миколая (Сімкайла) розпочалося шнє засідання колегії облдержадміністрації, яке провів голова ОДА Михайло Вишиванюк.

У роботі колегії Івано-Франківської ОДА вже вдруге взяв участь представник Адміністрації Президента України Сергій Снопков. Першим розглядалося питання щодо підсумків роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу і житлово-комунального господарства в осінньо-зимовий період 2012-2013 років та завдання з підготовки до наступного опалювального періоду, «який не за горами».

Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Руслан Гусак, в осінньо-зимовий період в області забезпечили стабільне функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства. За результатами минулого опалювального сезону розроблено організаційно-технічні заходи з підготовки до наступного осінньо-зимового періоду та розпочато їх виконання.

«На Бурштинській ТЕС відремонтовано три енергоблоки, - поінформував Руслан Гусак. – Розпочато, з 24 квітня, закачування газу в Богородчанське сховище підземного зберігання газу. Газопостачальні організації області розпочали проведення ремонтних робіт на об’єктах газового господарства».

Однак проблемними залишаються питання з погашення заборгованості за спожиту теплову енергію КП «Водотеплосервіс» (м. Калуш), розрахунків прикарпатських підприємств теплоенергетики за газ, надійності електролінії у Верховинському районі.

«ПАТ «Прикарпаттяобленерго» продовжує будівництво електролінії напругою 110 кіловольт «Яворів-Ільці» на Верховинщині, - зазначив Руслан Гусак. - Важливим є сприяння Косівської та Верховинської райдержадміністрацій, а також Головного управління земельних ресурсів в Івано-Франківській області у вирішенні питань, пов’язаних з будівництвом лінії, зокрема, щодо відведення земельних ділянок».

На важливості будівництва означеної електролінії акцентував увагу голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк, наголошуючи при цьому: у спорудження цієї електролінії буде вкладено 140 млн. грн. інвестиційних коштів.

Цей інвестиційний проект «надзвичайно важливий для області», тому, переконаний голова ОДА, «не знайдеться у нас того, хто б посмів заважати чи не сприяти його впровадженню».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: «80% дітей не ...
Наступна новина: З особовим складом ...

КОМЕНТАРІ