На Івано-Франківщині про зміни для профспілкових організацій говорилось на семінарі

На Івано-Франківщині про зміни для профспілкових організацій говорилось на семінарі

28.05.13 12:20 0 1035
Представники профспілкових організацій Івано-Франківщини схвально відгукнулися про ряд новацій стосовно звітування неприбутковими установами та організаціями. Це і подання Звіту про використання коштів неприбутковими установами та організаціями раз у рік, а не щоквартально, як було раніше, а також право не подавати звіт про суми податкових пільг за підсумками кварталу.

У разі отримання неприбутковими організаціями, в т.ч. профспілковими, доходів, які не звільнені від оподаткування, необхідно нараховувати та сплачувати податки. Про це поінформувала Ольга Кузевич, головний державний податковий інспектор ГУ Міндоходів області на семінарі, що відбувся нещодавно для галузевих профспілок.

Зацікавили учасників семінару питання застосування податкової соціальної пільги, перерахунку податку на доходи фізичних осіб, складання та подання до податкових інспекцій податкового розрахунку за формою 1-ДФ, з якими виступила Богдана Образюк, начальник відділу адміністрування податків на доходи фізичних осіб ДПІ у м. Івано-Франківську.

Учасники семінару також ознайомилися з питаннями сплати за землю, екологічного податку, про можливість отримання безкоштовних елекронних ключів для подання звітності в електронному вигляді не тільки в Івано-Франківську, але й у Калуші та Коломиї, надання сервісів для платників, зокрема Єдину базу податкових знань, телефонну лінію «Пульс», тощо.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: «Тіньова» ...
Наступна новина: На Волині розпочалась ...

КОМЕНТАРІ