Львівщина: фестивалю  «Казка у гаю» – 10 років

Львівщина: фестивалю «Казка у гаю» – 10 років

28.05.13 09:15 0 793
1-2 червня 2013 року у Музеї народної архітектури та побуту “Шевченківський гай” відбудеться  Х  театральний фестиваль дитячих та юнацьких  колективів «Казка у гаю», присвячений Дню захисту дітей – зазначив начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Володимир Лис.

Головною ідеєю фестивалю є підтримка та створення умов для розвитку дитячо-юнацьких колективів   театрального жанру, надання можливості реалізувати свій творчий потенціал, обмінятися   досвідом, репертуаром, потрапити у казкову атмосферу  у казкове місце.

На галявинах музею оживуть казки у виконанні учасників фестивалю – дитячих та юнацьких театральних колективів з різних міст та областей України. Учасники представлятимуть вистави: «Дивовижні пригоди їжачка Апельсинчика та ляльки Маріанни», «Бабуся в гостях у ведмедя», «Попелюшка», «Ніхто не повірить», «Незнай  і Ко», «Ріпка», «Над часом», «Колобок на новий лад» та ін.

Окрім театральних колективів  у фестивалі беруть участь   вокально – хореографічні колективи.

Також  впродовж  фестивалю діятимуть розважальні галявини. А саме:

-     «Галявина розваг»  – розваги та забави із Казковою панною,  Квітковою панною та веселим Гайовичком.

-    «Галявина казкарів» – байки  та легенди від казкарів, розповідь про казки, колискові в українських традиціях плекання дитини.

-    «Галявина  маленьких майстрів» – народні майстри проводитимуть для дітей та учасників-колективів майстер-класи з різних ремесел: ткацтва,  гончарства,  розмальовування печі, виготовлення ляльки-мотанки з сіна, тканини, салфеток.

Фестиваль організований ГО “Обереги” за підтримки служби у справах дітей обласної державної адміністрації, управління культури Львівської міської ради та  Музею народної архітектури та побуту.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Чернігівщині подяка ...

КОМЕНТАРІ