Голова Львівської ОДА нагородив переможців ХХІІ чемпіонату України з водного поло

Голова Львівської ОДА нагородив переможців ХХІІ чемпіонату України з водного поло

28.05.13 15:08 0 1065
27 травня на території навчально-спортивної бази Міністерства оборони України відбулось урочисте нагородження переможців та призерів ХХІІ чемпіонату України з водного поло серед чоловічих команд вищої ліги сезону 2012/13 років. Участь в урочистостях взяв голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, а також керівництво обласної ради, представники міської влади, депутатського корпусу, ветеранів водного поло та спортивної громадськості.

Зазначимо, що у відкритому 50-метровому басейні навчально-спортивної бази МОУ відбулись завершальні ігри чемпіонату України з водного поло. Перемогу та, відповідно, титул чемпіона здобула львівська ватерпольна команда «Динамо», друге та третє місця посіли «Іллічівець» з міста Маріуполя та «Слобожанець» з Харкова.

З вітальним словом до учасників урочистостей звернувся Віктор Шемчук. «Надзвичайно приємно, що саме львівська команда виборола перемогу у цих змаганнях та стала чемпіоном України. Щиро бажаю усім добра, здоров’я та усіляких гараздів, а команді «Динамо» подальших успіхів», – сказав керівник області. Він також додав, що такі види спорту слід обов’язково підтримувати, адже вони щодалі набувають величезної популярності.

Голова Львівської ОДА також вручив гравцям ватерпольної команди «Динамо» та головному тренеру Ігорю Зінкевичу «золоті» медалі за перемогу у Чемпіонаті України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ