Студентська збірна області – у фіналі ХІ Універсіади України з баскетболу

Студентська збірна області – у фіналі ХІ Універсіади України з баскетболу

28.05.13 12:57 0 1382
26 травня 2013 року у Львові завершилися зональні змагання XI літньої універсіади України з баскетболу серед чоловіків, які відбувалися 21-26 травня у палаці спорту “Галичина”.

За вихід до фінальної частини змагань боролися студентські збірні Львівської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької областей та м. Києва. Зокрема, у змаганнях взяли участь студентські збірні Національного університету “Львівська політехніка” (Львівська область), Відкритого міжнародного університету розвитку людини “Україна” (Волинська область), Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (Волинська область), Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (Хмельницька область), Національного університету фізичного виховання і спорту України (м. Київ), Тернопільського національного економічного університету (Тернопільська область).

До фінальної частини змагань потрапила команда господарів – збірна Національного університету “Львівська політехніка”, яка здобула перемоги над усіма суперниками. У фінальній частині змагань також братиме участь команда, яка у зональних змаганнях посіла друге місце – збірна Тернопільської області.

Зазначимо, команда-переможець фінальних змагань ХІ Універсіади України з баскетболу представлятиме Україну на всесвітній Універсіаді в Казані.

Нагадаємо, що ігри XI літня універсіада України з баскетболу на Львівщині відбуваються в межах заходів, передбачених Єдиним календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2013 рік, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27.02.2013 №216. Організатор змагань – Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Аудитори Міндоходів ...

КОМЕНТАРІ