На Львівщині Ірина Сех привітала учасників пісенного конкурсу "Пісня серця-2013" у м. Сокалі

На Львівщині Ірина Сех привітала учасників пісенного конкурсу "Пісня серця-2013" у м. Сокалі

28.05.13 14:42 0 1189
25 травня 2013 року депутат Верховної Ради України від ВО "Свобода" Ірина Сех відвідала християнський пісенний конкурс "Пісня серця-2013" під гаслом "Віра, якою я живу", який проходив у народному домі м. Сокаля. Конкурс відбувався в межах Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ, у ньому брали участь діти з Бродівського, Буського, Кам'янка-Бузького, Радехівського, Сокальського та Жовківського районів.

Після завершення конкурсу свободівка Ірина Сех виступила з промовою, в якій висловила захоплення високим рівнем виконання пісень, побажала дітям і далі розвивати свої таланти й перемагати на багатьох інших конкурсах. Також депутат допомогла придбати подарунки - ігри та книги для дітей, солодощі, а переможцям вручила книгу "Русалка Дністрова". Одним із членів журі був о. Роман Назаркевич – керівник тріо священиків "Новий час".

У трьох вікових групах (7-10 років, 11-13 років та 14-17 років) було визначено по п'ятеро переможців. Перше місце у віковій групі 7-10 років виборола Юлія Ващук (м. Червоноград), у віковій групі 11-13 років – Святослав Грицак (Жовківський район), у віковій групі 14-17 років – Катерина Рожак (м. Червоноград). Усі переможці представлятимуть Сокальсько-Жовківську єпархію УГКЦ на конкурсі патріаршого рівня, який відбудеться 14-15 червня у м. Львові.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Прокуратура розпочала ...
Наступна новина: Луцький Центр надання ...

КОМЕНТАРІ