На Львівщині жовківські свободівці привітали школярів зі святом останнього дзвоника

На Львівщині жовківські свободівці привітали школярів зі святом останнього дзвоника

28.05.13 14:14 0 1046
24 травня 2013 року свободівці Жовківщини завітали в школи району на свято останнього дзвоника. Зокрема, на шкільній лінійці в Добросинській школі побувала Марія Іванець, помічник-консультант депутата Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимира Тістика.

Вітаючи школярів зі святом, Марія Іванець сказала: "Дорогі випускники, впевнено дивіться вперед і летіть до своєї мрії. Не бійтеся мріяти, не бійтеся бути амбітними і прагнути до висот. Як сказав мудрець: "Перед нами немає жодних перешкод, якщо ми самі собі їх не створимо. перед вами відкриваються усі дороги і ви повинні вибрати свою. Не обирайте професію за престижністю, а обирайте за покликанням. Пам'ятайте, що від вас залежить доля нашої держави. Саме ви будете майбутніми міністрами і депутатами, вчителями і лікарями, військовими і хліборобами. Яку б професію ви не обрали, саме ви повинні стати рушієм якісних перетворень і змін".

Напередодні 21 травня відбулися командні змагання між школами району, присвячені відзначенню Дня Героїв. За підсумками цих змагань команда Добросинської школи у складі 18 старшокласників здобула впевнену перемогу. Марія Іванець вручила юним спортсменам грамоти та подарунки від Жовківської районної організації ВО "Свобода". Націоналістка нагадала школярам про їхній обов'язок бути достойними подвигу національних героїв та гідними жертви воїнів-мучеників, які своєю святою кров'ю окропили кожен клаптик нашої рідної української землі.

Також свободівці відвідали інші школи району: заступник голови районної ради Богдан Юрдига привітав школярів смт. Магерів, Костянтин Орловський побував у Старій Скваряві, Олег Бобало відвідав Грядівську школу, Іван Солтис виступив на лінійці в Новій Кам'янці, Петро Климчук завітав до Грибовицької школи, Віталій Піддубчак розповів учням Жовківської школи № 3 про функціонування районної МГО "Сокіл".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ