Чернігівщина: Рішення комісії – на користь заявників

Чернігівщина: Рішення комісії – на користь заявників

28.05.13 13:36 0 1373
На черговому засіданні комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986 – 1990 роках, яке відбулося 27 травня під головуванням в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Подоляка, розглянуто заяви та документи трьох постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, категорії 1, які були призвані на військові збори та брали участь в ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Підприємства, на яких вони працювали, ліквідовані без визначення правонаступників.

На підставі поданих документів Комісією було прийнято позитивне рішення на користь кожного заявника.

Визначено статус постраждалих від Чорнобильської катастрофи

Цього ж дня під головуванням в. о. заступника голови облдержадміністрації Леоніда Подоляка в обласній державній адміністрації відбулося засідання комісії зі встановлення статусу громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На засіданні комісії розглянуто документи 136 осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Членами комісії, на підставі поданих документів, прийнято відповідні рішення щодо визначення статусу. Зокрема, 8 особам визначено статус постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1, статус потерпілих отримала 61 дитина. За іншими критеріями відповідно до законодавства визначено статус ще 15 особам.

Крім того, підтверджено статус 41 постраждалій особі для видачі дублікатів посвідчень, продовження терміну дії вкладок до посвідчень категорії 1 – 11.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині уся корисна ...
Наступна новина: На Львівщині контрабандисти ...

КОМЕНТАРІ