На Чернігівщині подяка рятувальникам

На Чернігівщині подяка рятувальникам

28.05.13 09:33 0 1186
На ім'я начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області полковника служби цивільного захисту Вадима Шулюка надійшов лист-подяка від мешканця міста Глухів Сумської області Бориса Ковальчука.

- Прошу відзначити людяність і професійну майстерність працівників служби з надзвичайних ситуацій Козелецького району Чернігівської області, капітана Горбача Олександра Григоровича та старшину Трофименка Ігоря В'ячеславовича, які надали мені допомогу. На своєму автомобілі "Таврія" із ручним керуванням я їхав 4 квітня з Глухова до Києва на консультацію до лікарів. На об'їзній дорозі мій автомобіль вийшов з ладу. Була ніч 22:00 вже темно і нічого не видно. Я втомлений, тож і не став оглядати автомобіль, бо мені важко виходити, адже ходжу при допомозі двох милиць, я інвалід. Тоді вирішив зачекати в машині і заночувати в салоні автомобіля, але добре замерзнувши через декілька годин згадав про службу порятунку "101". Я зателефонував і мені дали відповідь: "Чекайте, до вас зараз виїдуть і допоможуть".

Капітан Горбач Олександр Григорович та старшина Трофименко Ігор В'ячеславович через 5 хвилин до мене дійсно під'їхали. Рятівники зачепили мій автомобіль тросом і ми поїхали на буксирному тросі до їхнього пожежно-рятувального підрозділу, що у Козельці по вул. Комсомольська, 88-а. Там мені запропонували гарячий чай, відпочинок та ремонт мого автомобіля. Мені аж не вірилось, але все так і було неначе у кіно. І все це мене дуже здивувало, бо я не чекав такої гостинності і людяності.

Я щиро вдячний Козелецькому пожежно-рятувальному підрозділу і усім його працівникам та моїм рятівникам - капітану та старшині, а також черговому який приймає дзвінки. Відремонтували мені мій автомобіль і я поїхав до Києва, подякувавши моїм рятівникам за їхню допомогу.

Спасибі і Вам Вадиме Володимировичу за Вашу службу. Вірю в те, що Ви є добрим керівником і тому я щиро вдячний Вам особисто, що у вашому Управлінні працюють такі хороші рятівники.

З повагою до Вас, інвалід війни першої групи Ковальчук Борис Дмитрович.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: фестивалю ...
Наступна новина: В Луцьку микола Романюк ...

КОМЕНТАРІ