На Рівненщині учням сільських шкіл – комфортні умови

На Рівненщині учням сільських шкіл – комфортні умови

28.05.13 08:02 0 1345
На Рівненщині вирішують питання з облаштуванням вбиралень у школах. Так, вже цьогоріч внутрішні туалети зроблять майже у трьох десятках навчальних закладів області. Кошти на це виділяють із місцевих бюджетів.

Тим часом у деяких закладах облаштовувати туалети взагалі недоцільно – приміщення старі, тож замість них будуватимуть нові споруди з усіма зручностями. Тим часом цю проблему вирішують в решті шкіл, адже від цього залежить здоров’я учнів, підсумував голова облдержадміністрації Василь Берташ. «У нас чимало типових навчальних закладів, побудованих ще на початку 90-их, де, власне, були передбачені внутрішні вбиральні. Однак через безгрошів’я, а іноді й недбалість, їх так і не зробили. Натомість тепер там здебільшого підсобні приміщення. Тим часом якраз у таких школах є всі технічні можливості облаштування внутрішніх туалетів», - розповів начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Григорій Таргонський.

Тож вже до першого вересня такі вбиральні зроблять у 7 школах Березнівського, 7 Сарненського, 4 Володимирецького, 5 Гощанського, 3 Дубровицького, 2 Здолбунівського, та 1 Костопільського районів. На це виділяють майже 4 мільйони гривень. Над вирішенням цього питання працюватимуть і в інших районах.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку 1 червня – ...

КОМЕНТАРІ