Аудитори Міндоходів Хмельниччини повернули до бюджету 56 мільйонів гривень

Аудитори Міндоходів Хмельниччини повернули до бюджету 56 мільйонів гривень

28.05.13 12:59 0 870
Нова філософія контрольно-перевірочної роботи, за якою на теренах регіону кількість зустрічей ревізорів та представників підприємницької спільноти поменшала на 20 відсотків, забезпечила позитивний ефект у легалізації економіки краю, адже до казни з «тіні» у порівнянні з минулим роком додатково надійде понад 17 мільйонів гривень.

Із донарахованих сум з платниками податків узгоджено майже 33 мільйони гривень, що вдвічі більше ніж у січні-квітні минулого року. З них наразі надійшло до бюджету понад 25 мільйонів гривень, проти 11 мільйонів торік.

Крім того завдяки наполегливій роботі регіонального управління Міндоходів з «детінізації» економіки, анульовано понад 7 мільйонів фіктивних «паперових витрат» з податку на прибуток підприємств та на 6 мільйонів гривень зменшено залишки від’ємного значення ПДВ, що включаються до податкового кредиту.

До числа перевірених потрапили підприємства молокопереробної галузі, оптової торгівлі продуктами харчування, торгівлі паливно-мастильними матеріалами та машинобудівної галузі.

«Як і було заплановано, територіальні підрозділи Міністерства доходів і зборів продовжують дотримуватись тренду на зменшення фіскального тиску на бізнес. Так, цьогоріч проведено на 234 документальні перевірки менше, а сумлінні представники підприємницького активу на часі взагалі практично забули про візити аудиторів», – відзначив керівник. головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Володимир Михалчич.

Втім, за словами посадовця, у зоні посиленої уваги відомства продовжують залишатись підприємства, службові особи яких застосовують схеми мінімізації доходів та ухилення від сплати податкових зобов’язань.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Борис Клімчук: Безпека ...

КОМЕНТАРІ