В ернівцях сплатили понад 6 млн. грн. збору за реєстрацію транспортного засобу

В ернівцях сплатили понад 6 млн. грн. збору за реєстрацію транспортного засобу

28.05.13 15:50 0 1385
Цьогоріч протягом чотирьох місяців до місцевої скарбниці власники залізних коней сплатили 6,2 млн. грн. збору за першу реєстрацію транспортного засобу, що на понад 800 тис. грн. більше, ніж минулого року.
Нагадаємо, що платниками збору за першу реєстрацію транспортного засобу є юридичні та фізичні особи, які здійснюють першу реєстрацію в Україні транспортних засобів, що відповідно до статті 232 Податкового кодексу України.
Перша реєстрація транспортного засобу - це реєстрація транспортного засобу, яка здійснюється уповноваженими державними органами України щодо цього транспортного засобу в Україні вперше. Першій реєстрації підлягають також і ненові автомобілі, тобто ті, які були у використанні, але на території України не реєструвались.
Державна реєстрація транспортних засобів проводиться лише за умови сплати їх власниками передбачених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів), а також внесення в установленому порядку платежів за проведення огляду транспортних засобів, державну реєстрацію (перереєстрацію), зняття з обліку, відшкодування вартості бланків реєстраційних документів і номерних знаків.
Як відомо, автомобіль - не розкіш, а засіб пересування, тому приємно, що чимало чернівчан цього року мали можливість обновити свій автопарк з користю для місцевої скарбниці.
Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За розміром заробітної ...
Наступна новина: Останній термін сплати ...

КОМЕНТАРІ