У ІХ Буковинському туристичному ярмарку були задіяні понад 50 учасників

У ІХ Буковинському туристичному ярмарку були задіяні понад 50 учасників

29.05.13 09:10 0 932
26 травня на території Центрального парку культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка відбувся Буковинський туристичний ярмарок, який відкрив новий туристичний сезон.

Саме з метою популяризації відпочинку в Чернівцях і на Буковині, розвитку міжнародного та внутрішнього туризму, просування туристичного потенціалу Чернівців, цього року Буковинський туристичний ярмарок проводився вже вдев’яте. Мешканцям та гостям міста було запропоновано чимало традиційних атракцій та презентовано нові – розважальні, релігійні, гастрономічні, пізнавальні, відпочинкові, спортивні та ділові.

На ярмарку суб’єкти туристичної сфери діяльності, готельно-ресторанного господарства, туристичні комплекси краю рекламували туристично-рекреаційні можливості Чернівців та Буковини, у тому числі екскурсійні маршрути з оглядом духовних, архітектурних, природних перлин краю, бази відпочинку, санаторії, профілакторії, оздоровчі табори тощо. Під час ярмарку туристично-інформаційний центр Чернівецької міської ради презентував туристичний потенціал міста та Чернівецької області в цілому.

Для відвідувачів ярмарку представники профільних факультетів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету та Чернівецького індустріального коледжу представили пропозиції щодо спеціальностей у галузі туризму та готельно–ресторанного бізнесу, які можна здобути навчаючись в цих закладах.

На ярмарку можна було придбати вироби та художні роботи майстрів народних ремесел, продукцію бджільництва, виноградарства та виноробів –аматорів Чернівецької області, а діти мали змогу покататися на поні та зробити аеротату. У ІХ Буковинському туристичному ярмарку взяли участь більше 50 учасників з міста та області.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Львів взяв участь у V ...

КОМЕНТАРІ