Волинь: голова облдержадміністрації відвідав завод «Мотор», де ремонтують авіаційні турбореактивні двигуни

Волинь: голова облдержадміністрації відвідав завод «Мотор», де ремонтують авіаційні турбореактивні двигуни

29.05.13 13:23 0 857
Голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук відвідав державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор», який на часі приймає замовлення для ремонту двигунів для військових літаків близько 20 країн світу.

Директор підприємства Микола Матрунчик провів оглядову екскурсію, в ході якої розповів про нові економічні показники та досягнення заводу. Зокрема, «Мотор» спеціалізується на ремонті авіаційних турбореактивних двигунів для сучасних бойових літаків Су-17, Су-24, Су-27 та МІГ-29, виконує гарантійне обслуговування та введення двигунів в експлуатацію, виготовляє необхідні для ремонту запасні частини. Процес ремонту одного двигуна триває до 5 місяців.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук відзначив роботу заводу, адже вона потребує неабиякої концентрації уваги, високої підготовки та вміння працівників. Водночас, своїм робітникам керівництво сплачує достойну заробітну плату та забезпечує належний соціальний захист, як і має бути в європейській країні.

Довідково: Історія ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» починається з 1945 року. Саме з цього часу розпочато спеціалізацію на військових двигунах. До цього «Мотор» базувався у місті Орел та ремонтував не лише двигуни, а й літаки.

За всі роки існування на заводі відремонтували понад 18 тисяч турбореактивних двигунів.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жодних застережень щодо ...
Наступна новина: Визначились переможці ...

КОМЕНТАРІ