В Луцьку вартість проїзду в автобусах залишиться без змін

В Луцьку вартість проїзду в автобусах залишиться без змін

29.05.13 08:00 0 1090
Відбувся «круглий стіл» щодо обговорення проекту рішення «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху». У його роботі взяли участь заступник міського голови Тарас Яковлев, начальник управління економіки міської ради Любов Ковпак, начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолій Миронюк, начальник відділу тарифної політики управління економіки Світлана Сахненко, заступник голови Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий, головний спеціаліст інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Ольга Семенюк. Перевізників представляли голова Волинської обласної асоціації автомобільних перевізників Ігор Семеніхін, головний інженер Луцького підприємства електротранспорту Василь Хом’як, директор ПрАТ «Луцьке АТП № 10701» Анатолій Тимощук, директор АТП №1 Олександр Шаміс.

Проект передбачає встановити з 06. 06. 2013 граничний тариф на послугу перевезення пасажирів автобусами на міських маршрутах загального користування у звичайному режимі руху – 2,00 грн за одну поїздку.

Граничний тариф для маршрутів №15 та №15А, залишиться 1,5 гривні. Учасники «круглого столу» намагалися збалансувати інтереси перевізників і пасажирів. Перевізники пропонують збільшити вартість перевезень у вечірню пору та на маршрутах, які курсують за межі міста. Тарас Яковлев зауважив, що тарифи повинні бути економічно обґрунтованими, і якщо буде змінюватися економічна ситуація, що впливатиме на затрати транспортних перевезень, чи збільшуватимуться доходи лучан, тарифи, при потребі, можна буде знову переглянути.

За результатами обговорення проект рішення буде внесено на розгляд виконавчого комітету.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Серце до серця»: на ...
Наступна новина: На Рівненщині створюють ...

КОМЕНТАРІ