Луцьк: обговорено актуальні питання життєдіяльності міста

Луцьк: обговорено актуальні питання життєдіяльності міста

29.05.13 16:30 0 987
В ході оперативної наради міський голова Микола Романюк підняв питання виконання окремих доручень. Зокрема, він наголосив, що ще до кінця минулого тижня мали бути викошені усі газони, дворові території. Однак, станом на вчорашній день ще залишилося багато нескошених територій. Микола Романюк дав комунальним службам два дні, аби ці роботи завершити.

Звернув увагу міський голова й на необхідності завершення у найкоротші терміни робіт щодо нанесення дорожньої розмітки. Він наголосив, що, у першу чергу, це необхідно зробити на пішохідних переходах, аби водії могли вчасно зорієнтуватися на дорозі.

Микола Романюк подякував за роботу всім, хто брав безпосередню участь у підготовці та проведенні заходів до Дня Перемоги, Дня Європи, відкриття туристичного сезону тощо.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук нагадав, що у найближчі вихідні у місті відбуватимуться випускні вечори, а тому усі причетні до цього служби мають активізувати роботу, щоб святкування пройшли спокійно і без проблем. Він закликав керівництво міського відділу міліції, аби у суботу посилено патрулювали вулиці і територію біля розважальних закладів, де відбуватимуться святкування.

Також Святослав Кравчук зауважив, що з учорашнього дня розпочали роботу пришкільні табори. За його словами, для дітей необхідно організувати цікаве і змістовне дозвілля. Крім того, необхідно додатково наголосити на дотриманні правил дорожнього руху, аби уникнути дитячого травматизму на дорозі.

Крім того, з 12 червня має запрацювати міський табір «Ровесник», де зможуть оздоровитися і змістовно провести час різні категорії дітей.

Поінформував перший заступник міського голови й про те, що за фінансової підтримки «Благодійного фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» тисячу дітей буде оздоровлено у Буковелі.

Міський голова Микола Романюк подякував народному депутату України Ігорю Палиці за допомогу в оздоровленні дітей.

Також він закликав усі служби більше уваги приділити питанню літнього відпочинку та оздоровлення дітей. Звернув увагу на безпеку харчування дітей у таборах. За його словами, необхідно зробити все, аби дітям було приємно відпочивати.

Звернув увагу Святослав Кравчук на розпивання пива та слабоалкогольних напоїв на вулицях міста та прибудинкових територіях, закликав працівників міліції активніше штрафувати таких порушників правопорядку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині 1 червня ...
Наступна новина: На Львівщині вадим Гураль ...

КОМЕНТАРІ