На Волині – стала тенденція до зростання щоденних перерахувань митних платежів

На Волині – стала тенденція до зростання щоденних перерахувань митних платежів

29.05.13 15:44 0 936
Тенденцію до збільшення показника щоденних перерахувань митних платежів на Волині фіксують протягом п’яти місяців цього року, – повідомили у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Якщо за підсумками січня 2013 року в середньому щоденно до бюджету надходило 10,3 мільйона гривень митних платежів, то у лютому досягнуто 11,3 мільйона середньоденних надходжень з Ягодинської митниці Міндоходів.

У березні-квітні ця цифра коливалася в межах 12,4-12,5 мільйона гривень, а у травні фахівці Ягодинської митниці Міндоходів зафіксували 14,7 мільйона гривень митних платежів, які в середньому щоденно перераховувалися до бюджету.

Загалом цього року завдяки контролю за правильністю декларування митної вартості вантажів і нарахування митних платежів під час експортно-імпортних операції Ягодинською митницею Міндоходів до бюджету перераховано 1 мільярд 132 мільйони гривень.

Довідково: загальний зовнішньоторговельний обсяг (експорт та імпорт) в зоні діяльності Ягодинської митниці за січень-квітень 2013 року склав 716,4 млн. дол. США.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук вручить ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ