На Городенківщині відбулася колегія

На Городенківщині відбулася колегія

29.05.13 11:54 0 848
28 травня під керівництвом голови Городенківської райдержадміністрації Івана Мороза відбулося засідання колегії районної державної адміністрації.

На засіданні було підведено підсумки опалювального сезону 2012-2013 років та завдання з підготовки господарського комплексу району до осінньо-зимового періоду 2013-2014 рр. про які доповів заступник голови райдержадміністрації Любомир Липка.

Заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Василь Вишинський доповів про закінчення 2012/2013 навчального року та підготовку до нового 2013/2014 навчального року.

Про заходи щодо погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду України доповів перший заступник начальника управління Пенсійного фонду в районі Роман. Дирбавка.

Начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Василь Чупруна прозвітував про готовність спортивних споруд до роботи у 2013 році. Присутнім було показано слайди із фотографіями спортивних споруд, які було зроблено в ході об’їзду населених пунктів. Визначено кращих, які будуть нагороджені спортивними формами та футбольними м’ячами.

Також, Копачинецький сільський голова Тарас Липка прозвітував про роботу виконавчого комітету Копачинецької сільської ради щодо забезпечення соціально-економічного та культурного розвитку території.

В роботі засідання колегії взяв участь Олександр Дерев’янко перший заступник директора департаменту будівництва, ЖКГ, містобудування та архітектури ОДА, наголосив на важливості вчасної та якісної підготовки житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період.

За підсумками колегії було дано доручення щодо завершення виготовлення державних актів на земельні ділянки загальноосвітніх шкіл та до початку навчального року у всіх загальноосвітніх школах облаштувати внутрішні туалети. Головам місцевих рад доручено відновити волейбольні площадки в населених пунктах району.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку з 30 травня ...

КОМЕНТАРІ